Vevőink véleménye

V.Jól tudjuk: a legértékesebb marketing eszköz elégedett vevőink véleménye. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy partnernek tekintsenek minket és ne csak használt autót vásároljanak a segítségünkkel, de egy megbízható társra is találjanak.

 

Jól tudjuk: a legértékesebb marketing eszköz elégedett vevőink véleménye. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy partnernek tekintsenek minket és ne csak használt autót vásároljanak a segítségünkkel, de egy megbízható társra is találjanak.

 

 

 

Olvassa el,

hogy miért választottak minket vevőink!

 

Autók és boldog tulajdonosaik,

az átadáskor készült képek közül

"Hosszasan, több mint fél évig kerestünk autót, míg végre feleségemmel megtaláltuk ezt a gyönyörű állapotban lévő 7 személyes családi Mazda 5-t. Annak ellenére, hogy hétvégén mentünk érte nagyon simán és gyorsan zajlott le az adásvétel, az ügyintézők mindenben segítettek (biztosítás, eredetvizsga stb.). A cég jóhírét elvittük magunkkal, maximálisan meg voltunk elégedve Önökkel."

G. Zsolt Marcali (Mazda 5)

 

 

 

 

 

 

 

„A Diesel Mobil Autókereskedésnél az eladók kedvesek, gyorsak voltak. Elsőre sikerült számunkra megfelelő autót találnunk. Remélem sok örömünk lesz benne.”

Sz. Mária Szolnok (Seat Leon)

 

 

 

 

 

 

 

"Hosszas keresgélés után bukkantunk rá az interneten új autónkra. Az autópiac rossz híre miatt azonban majdnem ki se mentünk megnézni. Feleségem mégis rábeszélt, hogy nézzük meg, és milyen jól tette! Pozitívan csalódtunk, mivel a Diesel Mobil teljesen más szemléletet képvisel, mint amit a piacról gondoltunk. Rendezett új autóparkkal és remek értékesítéssel rendelkeznek. Örülünk, hogy itt választottuk új autónkat!"

V.László Székesfehérvár (Ford Mondeo)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Kedvesek, segítőkészek voltak a Diesel Mobil Autókereskedésben. Gyors és korrekt ügyintézést tapasztaltam. Az állapotfelmérésnél is megfelelően tájékoztattak.”

K. Henrietta Kistarcsa (Opel Meriva)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Nagyon pontos, segítőkész cég a Diesel Mobil Autókereskedés. Köszönöm azt a sok segítséget, melyet a kocsim vásárlását lehetővé tették."

D. Mihály Debrecen (Honda CR-V)

 

 

 

 

 

 

 

 


„Nagyon meg vagyok elégedve, a telep rendezett képet mutatott. Amit kerestem autót, az a fajta szépen sorban egymás mellett volt, így könnyebb volt választani. A DieselMobil Autókereskedésben a kiszolgálók, ügyintézők kedvesek és segítőkészek voltak!”

G. Tibor (Citroen Xsara Picasso)

 

 

 

 

 

 

 


„Az interneten találtam az autót, a Diesel Mobil Autókereskedésben korrekt volt a tájékoztatás. Az autóval rendben volt minden, a hirdetésnek megfelelően. Széles volt a választék. Az autó magyarországi, szervizkönyves, jól felszerelt.”

K. H. Angelika Salgótarján (Opel Vectra)

 

 

 

 

 

 

 


„Közel 10 éves tapasztalat alapján választottam ezt a márkát, minden vonatkozásában meg voltam elégedve vele, úgy küllemre, mind fogyasztásban megfelelő. Véletlenül akadtam rá az autópiacon. Az értékesítők nagyon udvariasak voltak, készségesen felvilágosítottak a szakmai dolgoknál. A Diesel Mobil telephely elrendezése bőséges és kulturált. Korábbi rossz tapasztalataimat eloszlatták, és most már csak abban reménykedem, hogy sokáig fogom élvezni az autót.”

P. Mihály Gödöllő (VW Passat)

 

 

 

 

 

 

 

 


"A jármű tetszett, az évjárathoz képest jól felszerelt, megkímélt. Az ár-érték arány jó. A DieselMobil kereskedésben udvariasan foglalkoztak velünk.”

M.né M. Marianna Villány (Citroen X. Picasso)

 

 

 

 

 

 

 


„Információgyűjtést a használtauto.hu-n kezdtem, személyesen több hasonló kategóriájú autót kipróbáltam. A  Diesel Mobil autókereskedés telephelyén nagy a választék, szép rendben tartott, rendkívül tiszta autókat találtam. Az ott dolgozók segítőkészek, türelmesek. Különösen hasznos volt, mivel elég távolról érkeztem. Az autót a jó felszereltsége miatt választottam, illetve jó benyomást keltett, amikor személyesen megnéztem és kipróbáltam.”

B. András Szentkirályszabadja (Toyota Corolla)

 

 

 

 

 

 

 

 


„Az interneten találtam az autót. A Diesel Mobil Autókereskedés segítőkész hozzáállásukat és szakmai segítségüket köszönöm!”

A. György Nyíregyháza (Opel Combo)

 

 

 

 

 

 

 


„Segítőkészek voltak. Rugalmasak.  A DieselMobilnál a kiszolgálással teljes mértékben meg voltunk elégedve.”

K. Károly Nyíregyháza (Ford Focus)

 

 

 

 

 

 

 


„Az autót interneten találtam. Az ott megjelent adatok a valóságot tükrözték. A dolgozók nagyon szívélyesek voltak, mind telefonban, mind személyesen. Emlékeztek a telefonbeszélgetésünkre, az autóra. Az értékesítők szakmailag felkészültek, és nem tukmáltak rám fölöslegesen másik autót. Az irodai dolgozók nagyon segítőkészek, rugalmasak és szintén értettek az autókhoz. Köszönjük szépen és ajánlani fogjuk a DieselMobil Autókereskedést!”

T.SZ. Kata Veresegyháza (Opel Astra H)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Weboldalas keresgetés közben, elsőként magánszemélyek autóira pályáztam, de végül a flotta autók mellett döntöttem, mert azok szervizelve vannak és viszonylag jobb állapotban. Nem sok időt töltöttem a telephelyen, mert konkrét autót kerestem és csak azokat néztem meg. Konkrétan ez a típus tetszett, nem túl sok van belőle eladó, ezért nem is tudok túlságosan válogatni. A DieselMobil Autókereskedés telephelyén nagy a választék, az autó állapotáról csak 2-3 hónap után tudnák majd többet mondani ?. Velem mindenki nagyon aranyos volt, meg vagyok elégedve.”

B. Annamária Budapest (Opel Vectra)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Régóta kerestem már egy megbízható, MAGYAR forgalomba helyezésű autót, aminek még az előéletét is le tudom informálni. Korábban volt néhány negatív tapasztalatom külföldi autókkal, ezért mindenképpen magyar autót akartam vásárolni. Örömmel tapapsztaltam, hogy a Diesel Mobil Autókereskedésben  magyar autókkal foglalkoznak, és még a szerviz múltja is van az autóknak. Rendezett telepen, szép állapotú autók állnak profi kiszolgálás mellett! Én a következő autómat is itt fogom vásárolni!"

T.Viktor Budapest (VW Passat CC)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


„Csak Renault Clio kocsit kerestem. Karbantartott, jó állapota, és jó ára miatt választottam ezt az autót. Nagyon kedvesek a dolgozók, az ügyintézés tökéletes. Köszönöm a Diesel Mobil Autókereskedés kedvességet!”

K. Erika Esztergom (Renault Clio)

 

 

 

 

 

 

 

 


„Internetes hirdetések átnézése előzte meg a vásárlást. A Diesel Mobil Autókereskedés telephely autóinak választéka nagy, szép újszerű autók vannak. Ford Focus-t szerettünk volna vásárolni, kevés kilométerrel, jó állapotban, ez az autó ezeknek az elvárásoknak megfelelt. Az ügyintézők segítőkészek voltak, a szükséges tájékoztatást megkaptuk az autóra vonatkozóan.”

Dr. A. Szilvia Veresegyháza (Ford Focus)

 

 

 

 

 

 

 

 


„Kimondott típust kerestem. A barátom segítségét kértem az autó kiválasztásánál, akivel ki is próbáltuk. A DieselMobil autókereskedésben nagy a választék, rugalmasság, kedvesség. Meg vagyok elégedve a segítségükkel.”

S. Sándor Kisbér (Ford Focus)

 

 

 

 

 

 

 

 


„Nézelődtem, és itt a DieselMobil autókereskedésben találtam meg a számomra alkalmas autót, ami műszakilag és anyagilag is megfelelt. A választék jó, a kocsik tiszták, jó állapotban vannak. Az értékesítő segített, bemutatta a kocsit, az ügyintéző is segített mindenben. ”

Ny. András Alsótold (Skoda Octavia)

 

 

 

 

 

 

 

 


„Hetekig keresgéltünk, több autót megnéztünk, ill. interneten fellelhető véleményeket autókról/eladókról. A Diesel Mobil Autókereskedésben széles a választék, ápolt autók. Azért választottuk ezt az autót, mert a család belefér, nagy a csomagtartó, biztonságos, megfelelő a teljesítmény, jó az alkatrész ellátottság, alacsonyak a fenntartási költségek és tetszik a külső/belső megjelenés. Az ügyintézők kedvesek, előzékenyek, segítőkészek.”

P.L. Attila Budapest (Opel Astra)

 

 

 

 

 

 

 

 


„Figyelembe véve, hogy egy adott típust kerestünk, a DieselMobil Autókereskedésnél volt a legnagyobb a kínálat Ford Focus típusú autóból. A kereskedés munkatársaitól folyamatos segítőkészséget, és rugalmas hozzáállást tapasztaltunk. A kiválasztott autó nagyon jó állapotban van, a hirdetésben megadott, valósághű információkkal.”

N. A. Réka Budapest (Ford Focus)

 

 

 

 

 

 

 


„Az interneten találtam az autót, és az ár-érték illetve a márka és a praktikum alapján döntöttem. Megfelelő, tiszta, rendezett telephely. Korrekt hozzáállást tapasztaltam a DieselMobil Autókereskedés munkatársai részéről.”

W. Zsolt Kimle (VW Touran)

 

 

 

 

 

 

 

 


„Az interneten találtam az autót. Két sikertelen keresés után találtam meg itt az autómat. Az internetes leírásnak megfelelt az állapota, és beszámították a régi autómat is. A DieselMobil Autókereskedésről jó volt az első benyomásom. Kedves, segítőkész, rugalmas ügyintézést tapasztaltam. ”

B. S. Vilmos Kismaros (Ford Mondeo)

 

 

 

 

 

 

 

 


„Aránylag fiatal diesel autót kerestem, kisebb méretűt. A kiválasztott autóban kevés kilométer van, és egy tulajdonosa volt. A DieselMobil telephelyről pozitív a benyomásom. A kollégák kedvesek, és segítőkészek.”

N. Gabriella Győr (Peugeot 207)

 

 

 

 

 

 

 

 


„Ilyen autóm volt régen és nagyon szerettem, de sajnos el kellett adnom. Ezért vettem megint ilyet. A DieselMobil Autókereskedésben az ügyintézőkkel elégedett voltam.  Kedvesek és figyelmesek voltak.”

A. Anikó Dömsöd (Peugeot 206)

 

 

 

 

 

 

 


„Piackörbejárás után véletlen kifele mentünk, amikor megtaláltuk az autót. Előtte neten hónapok óta szereztük az információkat. A DieselMobil kereskedésben nagy a választék jó minőségű autókból. A dolgozók nagyon segítőkészek, empatikusak, problémák megoldása érdekében készségesek.”

Sz. Csilla Budapest (Opel Corsa)

 

 

 

 

 

 

 

 


„Interneten kerestünk autót. A Diesel Mobil telephelyről pozitív a benyomásom, sok a szép állapotban lévő autó. Azért választottam a kiválasztott autót, mert sérülésmentes, leinformálható volt, és jó volt az ára. Az ügyintézők segítőkészek voltak mindenben, papírmunka, gépkocsi átvizsgálása.”

Z.N. Mária Győr (VW Passat Variant)

 

 

 

 

 

 

 

 


„Családi okok miatt cseréltünk autót. A DieselMobil Autókereskedés választéka kielégítő, a kiszolgálás gyors és zökkenőmentes. Márka hűségből, és az elfogadható ár miatt választottuk ezt az autót. A munkatársak nagyon kedvesek, gyors és zökkenőmentes ügyintézést tapasztaltunk. Meg voltam elégedve.”

K-né Tünde  Budapest (Opel Astra)

 

 

 

 

 

 

 

 


„Interneten gyűjtöttem információkat a vásárlás előtt. A DieselMobil telephely kulturált, az autók jók, bő a választék, kedvesek az értékesítők. Az ügyintézők is kedvesek, segítőkészek, hozzáértőek, megfelelő hozzáállással, és gyors kiszolgálással. Ezzel az autóválasztással régi szerelmem teljesedett be!”

J. Lenka Budapest (Honda Civic)

 

 

 

 

 

 

 


„Interneten gyűjtött információk alapján választottunk autó típust, majd több kereskedést és magánszemélyt is felkerestünk. Az autópiacra azért esett a választás, mert itt több autót nézhetünk meg helyben. A DieselMobil Autókereskedésnél is éppen 3 volt a márkából. A kiválasztott autó ár/érték arányban tűnt a legmegfelelőbbnek számunkra. A választék és az autók állapota megfelelő volt. A telephely szerintem kimagaslóan az egyik legízlésesebb és rendezettebb az autópiac egészét tekintve. Az ügyintézők kedvesek és előzékenyek voltak. Munkájukkal maximálisan meg voltunk elégedve.”

Sz. István Dömsöd (Citroen Xsara Picasso)

 

 

 

 

 


„Információkat ismerősöktől, interneten, autóvásárlással kapcsolatos könyvből szereztem. Több kereskedést felkerestem. A DieselMobil telephelyen megfelelő volt a választék az engem érdeklő típusokból/modellekből a kívánt felszereltséggel. Sikerült egy kitűnő állapotú, jó felszereltségű, alacsony futásteljesítményű autót kiválasztanom, amihez egy kedvező garanciabiztosítást is köthettem. A kollegák nagyon készségesek, minden kérdésemre választ kaptam, és segítettek az ügyintézésben is.”

P. Attila Budapest (Skoda Octavia)

 

 

 

 

 


„Internetes keresés és magánszemélyek felkeresése után jutottunk el Önökhöz. A Diesel Mobil telephelyen széles a választék. A kiválasztott autó mellett szép állapota és rendezett papírjai miatt döntöttünk. Az ügyintézők gyors és precíz munkát végeztek. Mindennel meg voltunk elégedve.”

B. Enktuya Csobánka (Skoda Fabia)

 

 

 

 

 


„Bő választék, jó minőségű és állapotú autók találhatóak a kereskedésben. Nagyon rugalmas, kedves, türelmes és korrekt kiszolgálást tapasztaltam. Egy dolog zavart, hogy egy fillért sem engedtek alkudni :)”

K. László Kornél Budapest (Opel Vectra)

 

 

 

 

 


„Folyamatosan néztem az interneten az autókínálatot, és minden haszongépjárművel kapcsolatos újságot is megvettem mielőtt rátaláltam erre az autóra. Ragaszkodtam a márkához, és a kiválasztott autót az évjárata és a kilométerfutása miatt volt szimpatikus. Az ügyintézők kedvesek és segítőkészek voltak. A DieselMobil telephelyen nagyon tetszett minden, és mindennel meg voltam elégedve”

Ő. Ferenc Tiszaföldvár (Iveco Daily)

 

 

 

 

 


„Interneten találtuk a címet. Speciálisan ezt az autót kerestük. A kiválasztott autó szép állapotban lévő, jó műszaki állapotú. Több helyen nem megfelelő autó volt, a Dieselmobilnál viszont az autó is és a szolgáltatás is megfelelő volt.”

K. Judit Budapest (Ford S-Max)

 

 

 

 

 

 

„Szerettem volna egy elegáns, megbízható, tágas, hét személyes autót, mert nagy a család. Hosszas internetes keresgélés után akadtam rá a Ford Galaxy-ra és a DieselMobil Autókereskedésre. Az autók szépek, minőségi benyomást keltenek. Azért választottam ezt az autót, mert elegáns, benzines, 7 személyes, és persze az ára miatt! Nagyon elégedett voltam az értékesítőkkel, de ha szabad kiemelnem az ügyintéző hölgyet, akinek a hozzáállása, igyekezete, stílusa kiemelkedő. Az lenne a jó, ha mindenhol ilyen hozzáállással találkozhatnánk! Maximális elégedettséggel távozom Önöktől.”

K. György (Ford Galaxy)

 

 

 

 

 

"Nem volt autónk és szerettünk volna egyet. Mind interneten, mind kereskedésekben kerestünk autót. Tapasztalatom vegyes. Az itteni válszték kielégítő volt. A kocsik megfelelő állapotúak. A DieselMobil Autókereskedés telephelye jó helyen van, könnyen megközelíthető. Mind az értékesítőkkel, mind az ügyintézővel nagyon meg vagyok elégedve. Segítő készek, és rugalmasak voltak."

K.Attila (Suzuki Swift)

 

 

 

 

 

"Nemrég vásároltunk a DieselMobilnál. Igényes, szép állapotú autóik vannak, és mind Magyarországról, ami nagyon fontos volt nekünk. Mi egy középkategóriásat választottunk, és a szerelőm is csak jót mondott róla. Legközelebb is ide jövünk!" 

D.László (Ford C-Max)

 

 

 

 

 

 dieselmobil.JPGP1080665.JPGP1080663.JPGdieselmobil17.JPGP1070417.JPGP1070377.JPGP1080662.JPGdieselmobil15.JPGdieselmobil13.JPGdieselmobil12.JPGP1080790.JPGP1080659.JPGP1080892.JPGIMG_5657.JPGP1080624.JPGP1080615.JPGP1070674.JPGdieselmobil10.JPGP1080606.JPGP1080588.JPGdieselmobil9.JPGP1070677.JPGIMG_8566.JPGIMG_5198.JPGIMG_5734.JPGIMG_5194.JPGP1070724.JPGIMG_5191.JPGP1070728.JPGP1080522.JPGP1080062.JPGP1070837.JPGP1070864.JPGP1080075.JPGP1070775.JPGP1070994.JPGP1070964.JPGP1070980.JPGP1080506.JPGP1080117.JPGP1080089.JPGP1080171.JPGP1080169.JPGP1080215.JPGP1080254.JPGP1080548.JPGP1080484.JPGP1080786.JPGP1080256.JPGP1080246.JPGP1080755.JPGP1080722.JPGP1080758.JPGP1080743.JPGP1080716.JPGP1080712.JPGP1080715.JPGP1080719.JPGP1080732.JPGP1080698.JPGP1080688.JPGIMG_0644.JPGIMG_0800.JPGIMG_7216.JPGIMG_0232.JPGdieselmobil8.JPGdieselmobil 35.JPGP1080353.JPGdieselmobil7.JPGP1090354.JPGdieselmobil5.JPGdieselmobil6.JPGdieselmobil3.JPGdieselmobil 28.JPGdieselmobil 27.JPGdieselmobil4.JPGdieselmobil 26.JPGdieselmobil 25.JPGdieselmobil 24.JPGdieselmobil 31.JPGdieselmobil 20.JPGdieselmobil 21.JPGdieselmobil 19.JPGdieselmobil 22.JPGdieselmobil 34.JPGdieselmobil 37.JPGdieselmobil 23.JPG