Volkswagen Passat - egy időtálló német modell

A Volkswagen Passat a legnépszerűbb középkategóriás autók egyike. Közkedvelt üzleti és privát autó, a német autógyártás időtálló darabja. Szeretné jobban megismerni az egyik legkeresettebb VW modellt? Olvasson tovább!

VOLKSWAGEN PASSAT 1.9 PD TDI Trendline

 

 

A Volkswagen Passat a legnépszerűbb középkategóriás autók egyike. Közkedvelt üzleti és privát autó, a német autógyártás időtálló darabja. Szeretné jobban megismerni az egyik legkeresettebb VW modellt? Olvasson tovább!

 

 

 

 

 

 

VOLKSWAGEN PASSAT VI Variant 1.9 PD TDI BlueMotion A Volkswagen Passat karakteres autó. A kilométerórán háromdimenziós krómozott betűkkel hirdeti az autó büszkén, hogy ő egy Passat. Nem véletlenül! A belterét évtizedek óta csiszolgatják, ennek köszönhetően megjelenése ízléses, kulturált és stílusos.


A Passatot a német focihoz szokták hasonlítani:  kiszámítható, szigorú és pontos, egy tömör, zárt alakzat kerekeken. Apró részletei a végletekig ki vannak dolgozva. Kimért, hűvös eleganciájú karaktere jellegzetesnek számít a Volkswagen-nél.
A Passat kombi változatát Variantnak hívják. Zsigereiben van a funcionalitás. Nem veszít értékes litereket a csomagtartó VDA-szabvány szerinti mérésénél, csak azért, hogy szép íve legyen a tetőnek. A Variant is az új egyen-márkaarcot viseli, ami sikeresen bevált az utóbbi években a Volkswagennél.
 

A cikk írásának pillanatában a legújabb Passat a VII. Fogyasztása költséghatékony, gyorsulása VOLKSWAGEN PASSAT VI 1.9 PD TDI BlueMotionmegdöbbentő és csaknem minden forgalmi helyzetet megoldó. A BlueMotion csomag még környezettudatosabbá teszi – nem csak a legújabb, hanem az összes Passatot. Ez tartalmazza a gázolaj start-stop elektronikát, és nem csak az autó állóra fékezését várja meg a motor megállításához, hanem megvárja a turbó leforgását is. Papíron városi autózás közben is 6 liter alatti a fogyasztás, de a vezetői tapasztalatok szerint ez könnyedén tartható 5 liter alatt is!
 

A Passatot hivatalosan hosszú távú, üzleti és privát használatra egyaránt alkalmas utazóautóként definiálja a gyár. Tízféle motorral kapható, korrektül kidolgozott, kitűnően utaztató, még éppen hivalkodásmentes, de azért kellő ranggal rendelkező középkategóriás.

 

 

 

Böngéssze át Volkswagen Passat ajánlatainkat!