A keresett Ford Focus

Legyen benne erős, de takarékos motor. Legyen megbízható és hosszú legyen a szerviz ciklusa. Legyen biztonságos és kényelmes. Rengeteg adottság, amit elvárunk az általunk használt autótól. Vajon a Ford Focus megfelel ezeknek, vagy csupán a marketingfelhőnek köszönheti a sikert? Nézzük mi lehet a titka Európa egyik bestseller autójának?

 

 
01.JPGLegyen benne erős, de takarékos motor. Legyen megbízható

és hosszú legyen a szerviz ciklusa. Legyen biztonságos és kényelmes. Rengeteg adottság, amit elvárunk az általunk használt autótól.

Vajon a Ford Focus megfelel ezeknek, vagy csupán a marketingfelhőnek köszönheti a sikert?

Nézzük mi lehet a titka Európa egyik bestseller autójának?

 

 

 

 

 

 FORD FOCUS 1.6 Ti-VCT Trend

A Ford Focus évek óta jó ár-érték arányú, sikeres szereplője a gépjármű piacnak. Tavaly több mint 250.000 darabot értékesítettek belőle világszerte. A felhasználói tapasztalatok legtöbbször könnyű kezelhetőségről, ritka szervizigényről és letisztult belső designról szólnak.
A szélvédő dőlésszöge és a sportos far egyértelműen dinamikus külsőt kölcsönöz neki, valamint az 1 literestől egészen a 2 literes turbódízelig terjedő motor palettán, bárki kiválaszthatja a neki szükséges nyomatékot.
A fogyasztása városon kívül 4-5 liter körül mozog, míg városon belül 6-8 litert használ fel. Az újabb modellek elérhetők start-stop rendszerrel is, így 3-4 literes fogyasztási értéket is kaphatunk. Az autó kifejezetten jó szervója és váltója bármely sofőr számára kényelmessé teszi a vezetést. A belső tér könnyen átformálható az önállóan mozgatható üléseknek köszönhetően. FORD FOCUS 1.6 TrendAz újabb 3 és 5 ajtós típusok esetében a csomagtér a hosszabb hátsó túlnyúlás jóvoltából 10%-al, 385 literesre tágult.
 A kombi kiszerelés nagycsaládosok számára ideális választás és nem mellékes tény az 5 csillagos (100%) értékű törésteszt.
 Az Focus élettartalma hosszúra nyúlhat. Bizonyíték erre, hogy a használtautó kereskedésekben remek állapotban lévő, közel 10 éves példányokat is viszonylag könnyen találhatunk.
 Összességében az autó remekül idomulhat mind a sportos, a kényelmes valamint a nagy családos sofőrök igényeihez is. Rendszeres karbantartással és jó vezetési stílussal, hosszútávon is megbízható alacsony fenntartási költségű partnerünk lehet az utakon.

 

 

 

 

 

 

Böngéssze át a Diesel Mobil Ford Focus ajánlatait!: