Tesztzóna

Milyen a jó családi autó-női szemmel

A családi autó kiválasztásánál érdemes néhány triviálisnak tűnő, de annál fontosabb praktikus szempontot figyelembe venni, ami csak egy anyát érdekelhet. Vagy mégsem?....

Ford Mondeo - Találjuk meg a legjobb megoldást!

Megvegyem újonnan, vagy inkább használtan lenne előnyösebb? A kérdést legtöbb esetben a pénztárcánk vastagsága határozza meg. Sokan félnek korábbi tulajdonostól autót vásárolni, de az igazság az, hogy némi odafigyeléssel remek vételeket lehet bonyolítani.

A keresett Ford Focus

Legyen benne erős, de takarékos motor. Legyen megbízható és hosszú legyen a szerviz ciklusa. Legyen biztonságos és kényelmes. Rengeteg adottság, amit elvárunk az általunk használt autótól. Vajon a Ford Focus megfelel ezeknek, vagy csupán a marketingfelhőnek köszönheti a sikert? Nézzük mi lehet a titka Európa egyik bestseller autójának?

Opel Vectra - a csodadoboz

A Vectrát egyesek fura formájú csodadoboznak szokták becézni. Mit takar az Opel a motorháztető alatt? Mik a csodadoboz különlegességei, előnyei? Tudja meg a választ egyenesen a szakértőktől, olvasson tovább!

Opel Astra - a megbízható

Az Opel Astra védjegye lehetne a megbízhatóság. Ha Önnek ez a legfontosabb autóválasztáskor, akkor szeretni fogja ezt az autót. A legjobb tízben szerepel a használtautó magán-import toplistáján. Olvasson tovább és tudja meg miért!

Volkswagen Passat - egy időtálló német modell

A Volkswagen Passat a legnépszerűbb középkategóriás autók egyike. Közkedvelt üzleti és privát autó, a német autógyártás időtálló darabja. Szeretné jobban megismerni az egyik legkeresettebb VW modellt? Olvasson tovább!