Garancia

 

 

Sajnos már nem arra törekszenek a gyártók, hogy az ember „örök” életére használja autóit, hanem hogy minél hamarabb visszatérjen hozzájuk egy szervizre vagy egy új vásárlásra. Így ha el akarjuk kerülni a jövőbeni pénzügyi kellemetlenségeket, akkor mindenképpen érdemes garanciabiztosítást kötni új kiválasztottunkra. Na meg persze, azt se felejtsük el, hogy használt autót vásárolunk, nem újat, aminél még nagyobb a lehetőség a meghibásodásra, mind a korából, mind a megtett kilométerfutásból, mind az előző tulaj vezetési stílusából fakadóan. Nálunk van lehetőség műszaki meghibásodásra szóló garanciabiztosításra, amellyel anyagilag bebiztosíthatjuk magunkat a jövőbeni költségek elkerülése végett.


Előnyei /alap garancia szolgáltatás esetén/:

 

-Bármely, az Ön által választott márkaszervizben vagy magánszervizben is meg lehet javíttatni az autót, nem egy adott szervizhez kötött a szolgáltatás, a lényeg az, hogy a szerviz/szerelő számlaképes legyen. Tehát, nem hozzánk, hanem az Önnek leginkább megfelelő szerelőhöz viheti el járművét, akiben már megbízik.

 

-a javítási díjat 35%-os önrész mellett térítik (mind a munkadíjat, mind az anyagköltséget). A költségek 65%-át fizetik, azaz az egy éves biztosítási időintervallumban kb. 850.000 Forintos kár esetén összességében max. 550.000 Forintig térítenek! (Emelt szintű garancia esetén még magasabb az értékhatár!)

 

-Asszisztencia szolgáltatást is tartalmaz a biztosítás, mind Magyarországon, mind Európában. Kérésére rögtön egy szervizbe is elszállítják és akár a hazautazásban is segítenek.

 


Válasszon garancia biztosításaink közül:

(Olvassa el tájékoztatóinkat!)

 

Evon Classic D  

(alap garancia)

 

Evon Classic Pro

(emelt szintű garancia)

 
Éves díja:
Éves díja összkerék/luxus kategória esetén:

35.000.-

67.500.-

Éves díja:

Éves díja automataváltó esetén:

62.500.-

122.500.-

Tovább...    Tovább...  

 

 A tájékoztatás nem teljeskörű, további információért hívja ügyfélszolgálatunkat!