Diesel Mobil - Mi hiszünk a jó autókban!

Cégfilozófiánk: A Diesel Mobil Autókereskedés alaptőkéje a minőség, a szakmai felkészültség és vásárlóink bizalma!
Arra törekszünk, hogy a vásárlás örömteli esemény legyen és ügyfeleink évekig elégedetten használhassák nálunk vásárolt gépjárművüket, amihez mi minden jövőbeni segítséget megadunk!

Jöjjön el hozzánk és mi megtaláljuk Önnek és családjának a legmegfelelőbb megoldást!

Családi vállalkozásként, férj és feleségként működtetjük a Diesel Mobil Autókereskedést. Tulajdonosokként, mindketten nagy lelkesedéssel, sok munkával és törődéssel járulunk hozzá vállalkozásunk sikerességéhez.

 

Mi és kedves kollégáink is hatalmas energiát fektetünk abba, hogy a legjobb minőséget kínáljuk vásárlóinknak. Fontosnak tartjuk, hogy Magyarországon elsőként forgalomba helyezett gépjárművek kerüljenek a telepünkre, amelyeknek tiszta, lekérdezhető múltjuk van, vezetett szervizkönyvvel vagy szerviztörténettel, és legfőképp valós kilométerfutással! A szükséges szervizeket is elvégeztetjük, hogy autóink új tulajdonosai elégedetten használhassák gépjárművüket. Tőlünk minden ügyfelünk pontos, precíz ügyintézést és elszámolást kap, legyen szó akár névre írásról vagy finanszírozás ügyintézésről. Nálunk ez a természetes!

 

Kereskedésünk 2006-ban kezdte meg tevékenységét a Fővárosi Autópiac területén. Egy év működés után 2007. júniusában már megkaptuk az Autópiac Minősítő Okiratát, melynek odaítélésénél a fogyasztóvédelmi szempontokat, az üzleti együttműködési készséget és etikai elvárásokat vették figyelembe.


Nap- mint-nap azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb ajánlatokat tudjuk adni a hozzánk hasonló családoknak. Büszkék vagyunk arra, hogy a gyors haszonszerzés helyett a hosszú távú emberi kapcsolatokra építünk. Nem véletlen, hogy számos vevőnk a második-harmadik autóját is nálunk találja meg. Szeretjük az autókat és szeretjük az elégedett vásárlókat, ezért mindent meg is teszünk minden nap!

Mert Mi hiszünk a jó autókban!

 

 

 


Jöjjön el hozzánk és mi megtaláljuk Önnek és családjának a legmegfelelőbb megoldást!

 

Diesel Mobil Autókereskedés

Mi hiszünk a jó autókban!


1194 Budapest Nagykőrösi út 162.

Megtalál minket a FŐVÁROSI AUTÓPIAC területén belül
 a Peugeot Sárkány épületének közvetlen szomszédságában

 


Nyitva tartás:

Hétfő- Péntek 9:00-17:00
Szombat 9:00-14:00


Értékesítés:

+36-30-438-9495


Ügyfélszolgálat:

 +36-20-347-8947

E-mail: dieselmobil@dieselmobil.hu

adószám:13761987-2-43

Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

cjsz: 01-09-871894

 


Nagyobb térképre váltás